ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας η πληρωμή είναι είτε μετρητοίς σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή μέσω της χρεωστικής κάρτας του πελάτη .

Λογαριασμοί Τραπέζης με Δικαιούχο:

MSA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ – ΑΦΜ:801609442

TΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR6902603360000710201118775

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

IBAN : GR2001722270005227103786056

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR6001108630000086300805271 

OPTIMA BANK

IBAN: GR4903400350035006427027197

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@msadecoration.gr. Μόλις παραληφθεί το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής ή η απόδειξη της κατάθεσης θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας.

Η αποστολή των εμπορευμάτων διενεργείται κυρίως με την μεταφορική εταιρεία που υποδεικνύει ο πελάτης ή με την μεταφορική εταιρεία της ανάλογης περιοχής που βρίσκεται ο πελάτης και συνεργάζεται η εταιρεία που φορτώνει τα εμπορεύματα.

Η χρέωση της μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εάν κατά την μεταφορά έχει προκύψει φθορά και επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι απαραίτητο άμεσα να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς με email στην διεύθυνση sales@msadecoration.gr  αναφέροντας τον λόγο της επιστροφής ή τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο 2310 785880 και ώρες 9.00 πμ – 4.00 μμ  καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η ενημέρωση  θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Εάν η αιτία για την επιστροφή του προϊόντος είναι λόγω κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email (sales@msadecoration.gr) φωτογραφία του ελαττωματικού προιόντος . Οι φωτογραφίες σας είναι πολύτιμη βοήθεια από μέρους σας καθώς βοηθούν την επικοινωνία μας με τους προμηθευτές μας έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να υποδεικνύουμε τα δεδομένα τυχόν προβλήματα και να βελτιώνουμε  ταχύτερα και αποτελεσματικότερα τα τυχόν θέματα ποιότητας παραγωγής  που  προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η φωτογραφία του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση. Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα ή ζημία κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη με την MSA DECORATION εταιρεία μεταφορών . Αν όμως την αποστολή της παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του η εταιρεία MSA DECORATION δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα υπέστη το προϊόν ή τα προϊόντα κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγο π.χ. δεν ταιριάζει στον χώρο σας ή δεν σας αρέσει το χρώμα  ή δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, κ.λ.π τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εταιρεία MSA DECORATION και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής αλλά μόνο η καθαρή αξία του προιόντος.

Η επιστροφή του τιμήματος για οποιονδήποτε λόγο γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τη στιγμή που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενέκρινε το αίτημα και έλαβε κατόπιν συνεννοήσεως την επιστροφή του εμπορεύματος με το δελτίο επιστροφής της εταιρείας του παραλήπτη.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση sales@msadecoration.gr   γραπτώς ή  να επικοινωνήσετε στο 2310 785880 καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00 με 16:00 .

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

  1. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  2. Το προϊόν να συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και με όλο το περιεχόμενο αυτής
  3. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια, ετικέτες ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να υπάρχουν στην επιφάνεια του  προϊόντος.
  4. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από δελτίο επιστροφής της εταιρείας του παραλήπτη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Η Παραγγελία σας ισχύει εφόσον γίνει η πληρωμή είτε με κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση. Τότε και μόνο τότε  τα προϊόντα δεσμεύονται και ολοκληρώνεται η συσκευασία τους.

Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία παραμένει σε εκκρεμότητα για 3 ημερολογιακές ημέρες και μετά από την τηλεφωνικής σας επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας MSA DECORATION ενημερώνετε εάν η παραγγελία σας θέλετε να προχωρήσει ή να ακυρωθεί. Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας και έχετε προβεί στην πληρωμή , αλλά επιθυμείτε να την ακυρώσετε, από την στιγμή που δεν έχει γίνει η αποστολή, είναι εφικτή η ακύρωση της παραγγελίας και η επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που σας εξυπηρετεί. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας αλλά επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα πρέπει να επικοινωνήστε στο 2310 785880 καθημερινές από 10:00 έως 16:00 . Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Γενικά

Το www.msadecoration.gr είναι η ιστοσελίδα παρουσίασης της εταιρείας

MSA DECORATION που δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης ειδών διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού και εδρεύει στο 2ο χλμ. Παλαιάς Συμμαχικής Οδού Ιωνίας – Ωραιοκάστρου

Οι κάτωθι όροι εφαρμόζονται για τη χρήση της ιστοσελίδας της ως άνω εταιρίας που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.msadecoration.gr.

Πριν εισέλθετε στην ιστοσελίδα και περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους που διατυπώνονται στο παρόν, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στον δικτυακό μας τόπο συνεπάγεται την από μέρους σας ρητή συναίνεση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της MSA DECORATION και όλο το περιεχόμενο που αναρτά στις ιστοσελίδες της συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της MSA DECORATION και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο των περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνον κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας της MSA DECORATION. Συνεπώς, η χρήση των περιεχομένων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς και απαγορεύεται να αντιγραφούν, να τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών ή να διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Σε διαφορετική περίπτωση οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει πάσα προκληθείσα εις αυτήν θετική και αποθετική ζημία σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. Ειδικά λαμβάνεται υπόψη ότι η συγκεκριμένη  Ιστοσελίδα συνιστά κατοχυρωμένο όνομα με τον διακριτικό τίτλο MSA DECORATION.

Ευθύνη του χρήστη

Η χρήση/ επίσκεψη της Ιστοσελίδας www.msadecoration.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων με την παρούσα όρων χρήσης. Η πλοήγηση και παραμονή στην Ιστοσελίδα, η αρχειοθέτηση/ καταλογογράφηση αυτής συνιστά έμπρακτη αποδοχή των με την παρούσα περιγραφόμενων όρων χρήσης.

Οι επισκέπτες/ χρήστες της Ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά την επίσκεψη/ χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν. Η επίσκεψη/ χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει την επίσκεψη/ χρήση του από τρίτους. Ο Χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών μέσω της Ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης/ χρήστης ευθύνεται και αναλαμβάνει να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην Εταιρεία ή/και την Ιστοσελίδα από παράνομη ή αθέμιτη ή αντίθετη εν γένει στα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους χρήση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής.

Όρια ευθύνης της MSA DECORATION

Η MSA DECORATION πάντοτε στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στην Ιστοσελίδα να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία ή πληρότητα τους. Συνεπώς, η εταιρία, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε τεχνικούς λόγους.

Η MSA DECORATION δεν δηλώνει με κανένα τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό.

Η MSA DECORATION ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, φωτογραφίες, απεικονίσεις) και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”, χωρίς καμία απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα www.msadecoration.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δημιουργήσαμε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση των αιτημάτων σας.

Η παρούσα Πολιτική έχει σκοπό να πληροφορήσει για τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της MSA DECORATION συλλέγονται, αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και διαβιβάζονται, τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνει η Εταιρεία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τους λόγους και το χρονικό διάστημα που αυτά αποθηκεύονται, αλλά και για το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται. Αφορά δε, κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή. Η MSA DECORATION διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να επικαιροποιεί, τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει τις υπηρεσίες της και την παρούσα Πολιτική, ανά διαστήματα, οποτεδήποτε κρίνει τούτο αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα εντός του εκάστοτε ισχύοντος νομικού πλαισίου και σύμφωνα με τυχόν μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η MSA DECORATION ενθαρρύνει κάθε ενδιαφερόμενο να ελέγχει την παρούσα πολιτική ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ενημερώνεται για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα σας εφόσον εσείς επιλέξετε να τα παρέχετε αν για παράδειγμα επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια ή συμπληρώσετε κάποια από τις φόρμες επικοινωνίας & εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ιστοσελίδας μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην ιστοσελίδα μας  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Η MSA DECORATION δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της.

Αυτόματη συλλογή Προσωπικών Δεδομένων 

Σε μερικές περιπτώσεις, η ιστοσελίδα της εταιρίας καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών αυτής χρησιμοποιούν cookies, web beacons και άλλες τεχνολογίες για να συλλέξουν αυτόματα ορισμένες κατηγορίες δεδομένων όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που τυχόν ανταλλάσσουμε.  Η συλλογή αυτών των δεδομένων μας επιτρέπει να  εξατομικεύουμε την διαδικτυακή σας εμπειρία, να βελτιώνουμε την απόδοση, τη χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα της διαδικτυακής παρουσίας της MSA DECORATION και να αποτιμάμε την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων προώθησης των υπηρεσιών μας.

Διευθύνσεις IP 

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάλυση των τάσεων και της απόδοσης του ιστότοπου.

Cookies 

Μέσω της ιστοσελίδας μας ενδέχεται να τοποθετούνται cookies στον υπολογιστή σας ή στην συσκευή σας με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, κάθε φορά που μας επισκέπτεστε στο διαδίκτυο.  Αυτό επιτρέπει στην ιστοσελίδα να θυμάται τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και να εξυπηρετεί περισσότερους σκοπούς.

Για το λόγο αυτό θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό πλαίσιο το οποίο θα απαιτεί τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των cookies.  Αν δεν δώσετε τη συγκατάθεση, ο υπολογιστής σας ή η συσκευή σας με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο δεν θα παρακολουθούνται για δραστηριότητες σχετικές με την προώθηση υπηρεσιών.   Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε την επιλογή σας, μπορείτε να το κάνετε διαγράφοντας τα cookies του προγράμματος περιήγησής σας.

Αν και τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχθείτε ή όχι τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας (επιλογή που βρίσκεται συχνά στο μενού Εργαλείων ή Προτιμήσεων του προγράμματος περιήγησής σας).  Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies από τη συσκευή σας οποτεδήποτε.  Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δεν αποδεχθείτε τα cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να γνωρίσετε πλήρως κάποια από τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου μας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τη διαχείριση των cookies μπορείτε να βρείτε στο φάκελο «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησής σας ή μέσω ιστοσελίδων όπως η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org.

Πρόσβαση / Επεξεργασία / Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Εάν έχετε υποβάλει προσωπικά δεδομένα στην MSA DECORATION ιστοσελίδα, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Πρόσβασης και Διόρθωσης: έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα εν λόγω δεδομένα. Πριν σας παρέχουμε προσωπικά δεδομένα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε απόδειξη για την ταυτότητα σας και επαρκείς πληροφορίες για τις συναλλαγές σας με εμάς από τις οποίες μπορούμε να εντοπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν τα δεδομένα που έχουμε για σας είναι ανακριβή, μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε ανακρίβειες στα προσωπικά δεδομένα.

Διακοπή επεξεργασίας & Διαγραφή Δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς και να ζητήσετε να διαγραφούν εάν βρίσκονται στο αρχείο

Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα είτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας αυτά επικοινωνώντας με την Εταιρεία στο sales@msadecoration.gr και εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας, εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με το εφαρμοστέο δίκαιο και τα επαγγελματικά πρότυπα.

Ασφάλεια Δεδομένων, Περιστατικά Παραβίασης Προσωπικών Δεδομένων, Αποθήκευση, Χρόνος Τήρησης και Ακεραιότητα των Δεδομένων

Η Εταιρεία εφαρμόζει εύλογες πολιτικές ασφαλείας και διαδικασίες  προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη  απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την MSA DECORATION, η ασφάλεια δεν μπορεί να εγγυηθεί απολύτως ενάντια σε όλες τις απειλές.

Η εγκατάσταση SSL Certificate κρυπτογράφησης δεδομένων στην ιστοσελίδα μας, τo firewall, το antivirus και όλος ο εξοπλισμός και το λογισμικό προστασίας του data center που φιλοξενεί τον SERVER που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας είναι οι συνθήκες που έχουμε διαμορφώσει ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Σε περίπτωση  απώλειας ή παραβίασης προσωπικών δεδομένων υπάρχει η συνεργασία με μια ειδικευμένη ομάδα  αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών προκειμένου να αποκατασταθεί  το συντομότερο δυνατό η παραβίαση και να περιορίσουμε τις πιθανές συνέπειες.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα να περιορίζεται σε όσους υπάρχει ανάγκη να λάβουν γνώση αυτών. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Επίσης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή  προσπάθεια να τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή  την συμμόρφωση με το αίτημα του κάθε ατόμου  ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους από το υποκείμενο  ( και σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 7 χρόνια,  εκτός εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία).

 Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση

Η MSA DECORATION μπορεί να  τροποποιεί  περιοδικά την παρούσα Δήλωση, ώστε αυτή να απεικονίζει τις πρόσφατες πρακτικές απορρήτου μας. Όταν τυχόν προβούμε σε αλλαγές, θα καταγράφουμε την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην αρχή αυτής της σελίδας.. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να ενημερώνεστε για τον  τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να επικαλεστείτε και να ασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση sales@msadecoration.gr.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε, να δείτε τις τιμές των προιόντων μας και να δώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει αρχικά να προχωρήστε σε εγγραφή πάτωντας στο link ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ στο πάνω μέρος της οθόνης ή κάνοντας κλικ [εδώ].

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας επεξεργαζόμαστε και επιβεβαιώνουμε τα στοιχεία σας  και τέλος ενεργοποιούμε τον λογαριασμό σας.

Η διαδικασία έγκρισης γίνεται μέσα σε 72 ώρες.

Μέτα την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με το “όνομα χρήστη” και τον “κωδικό” που επιλέξατε κατα την διαδικασία της εγγραφής, να δείτε τις τιμές των προιόντων μας και να δώσετε την παραγγελία σας.

Μέτα την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με το “όνομα χρήστη” και τον “κωδικό” που επιλέξατε κατα την διαδικασία της εγγραφής, να δείτε τις τιμές των προιόντων μας και να δώσετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπί  ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ στο πάνω μέρος της οθόνης ή κάνοντας κλικ [εδώ].

Από τη στιγμή που συνδεθείτε στο b2b e-shop της MSA Decoration μπορείτε πατώντας στην επιλογή ΠΡΟΪΟΝΤΑ να περιηγηθείτε στον online κατάλογο μας και να προσθέσετε όποια προϊόντα σας ενδιαφέρουν στο καλάθι σας.

Στην ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα του δειγματισμού των πελατών σας με την λιανική τιμή πώλησης που επιθυμείτε μέσω του Συντελεστή Τιμών.

Για τον Συντελεστή τιμών επιλέγετε Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και στο ΠΛΑΙΣΙΟ PRICE MULTIPLIER έχετε την δυνατότητα να αλλάζετε τον αριθμό 1 σε όποιο συντελεστή επιθυμείτε να πωλείτε στην λιανική σας πώληση. Πατήστε APPLY/ΕΦΑΡΜΟΓΗ για να εφαρμοστεί ο συντελεστής σας.

Η τιμή που βλέπετε αλλάζει ανάλογα με τον συντελεστή που εσείς εισάγετε στο σύστημα.

Όταν θέλετε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής πώλησης της εταιρείας μας μην ξεχάσετε να επαναφέρετε το 1 και πατήστε APPLY/ΕΦΑΡΜΟΓΗ !!!!

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 – 17.00

Τηλ.:  2310 785880
Fax.:  2310 785837
e-mail: sales@msadecoration.gr